Torsdags ridning

I torsdags var det dags för ridning igen, hästbyte och jag fick Bonney. 
 
I början gick det jättedåligt, hon var tung och lufsade bara på i traven. 
Men sen fick jag rida lite utan stigbyglar en stund och då gick det mycket bättre, kom åt henne bättre och orkade rida ihop henne. Hon är väldigt mycket häst att rida och man måste verkligen RIDA för att hon ska gå bra. 
 
Men det gick jättebra efter ett tag, kunde samla upp henne bra och det kändes lite som att rida i en uppförsbacke, hon är jättehärlig på det sättet, hon ger verkligen en bra känsla när man rider rätt. Blir VERKLIGEN en helt annan häst från att lufsa fram, tung och hård i munnen, till att hon går samlat, ger en uppförsbacke-känsla, mjuk i munnen och mer bärig. Precis som det ska vara, men på henne blir det verkligen en sån enormt häftig känsla som jag inte känt lika tydligt på andra hästar jag ridit. Men hennes pappa är ju Briar så kanske inte så konstigt? ;) 
 
Bild från sommarbetet. 
 
Världens finaste Magic. Alltså finns det någon sötare? Kanske inte har skrivit något om honom, men han är en ponny på ridskolan som jag verkligen tycker om. Så charmig och mysig.


Anonym    •  

Hästhistoria!!!


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se