30 dagars dag 10-favoritcitat

"You don't have to be great to start, but you have to start to be great". 
 
Det är så sant och väldigt peppande. 
 

30 dagars dag 9-favoritfärger på häst

Jag tycker att alla färger är fina och det viktigaste är ju inte färgen tycker jag, utan det är utstrålningen. Men såklart har jag några favoriter. 
 
Min absoluta favoritfärg är svartskäck, jag gillar kombinationen svart och vitt, och det finaste är när det är ungefär lika mycket svart som vitt. 
Andra färger som jag gillar lite extra är väl svart, Dreamys fuxfärg, gråskimmel och så är det kul med lite ovanligare färger också. 
Fina Dreams ♥
 
 

Nytt från hööks

Idag var jag på hööks och tittade lite på nyheterna och fick också med mig 3 nya saker hem. 
 
Ett brett nackstycke som man sätter på ett träns med ett smalt nackstycke, det gör så att trycket fördelas  bättre bakom öronen. Köpte till Thiesan och det kostade 129 kr.
 
 
Pullarnosgrimma till Thiesan. Vill testa rida henne på pullar, kan vara bra på henne i hoppningen då hon kan bli väldigt springig, dessutom är pullarnosgrimmor så snygga! Kostade 149 kr. 
 
Sen köpte jag också ett par basic svarta benskydd till Dreamy. Köpte ett par svarta till henne för ett tag sen, men då köpte jag i storlek ponny och de är i minsta laget för henne, så tänkte att jag köper ett par nya i rätt storlek och säljer de andra. :) Kostade 149 kr så ett jättebra pris. 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se