Finaste Lillen

Idag red jag ett dressyrpass på Lillen och det gick sååå bra. Det här ridpasset behövdes, då det har känts lite halvdåligt de senaste ridpassen och jag har känt mig ganska dålig. 
 
I början var han lite småseg, som han brukar vara, så då fokuserade jag bara på att få fram honom. När de andra gjorde en övning, red jag på spåret och bara travade igång honom, för den övningen hade inte gått när han inte var framme för skänkeln. 
 
Sen galopperade vi lite och han har lite svårt med galoppen, lite svårt att fatta och hålla galoppen. Men jag körde i hans takt, galopperade några steg, bröt av, travade några steg, samlade honom lite och fattade ny galopp osv. Det gick väldigt bra då och han kändes fin. 
 
Sen skulle vi rida på volterna och öva lite galoppfattningar och då tänkte jag att det nog inte skulle gå så bra. För som sagt så har han lite svårt med galoppen, speciellt på volt. Men alltså, han var så fin. Gjorde fina galoppfattningar både från skritt och trav. 
I slutet var han jättefin i traven. Jag är SÅ nöjd med honom, han gjorde verkligen sitt bästa och kändes så himla fin. Fina Lillen! <3
 

Tisdag

Idag stod ridning på schemat, jag red Benton och vi körde lite markarbete. I framridningen kändes det lite sådär, han kändes lite seg. Men när vi började med bommarna piggnade han på sig och var väldigt fin. 
Den första övningen var bara travbommar på rakt spår att trava över några gånger, sen la vi travbommar på en volt, ganska snävt, så det var lite klurigt, man fick verkligen rama in hästen, mycket böjning och verkligen ha den mellan hand och skänkel, det gick för det mesta väldigt bra, ibland blev det lite tokigt, men oftast gick det som sagt bra. 
 
Sista övningen var att vi hade en upphöjd bom på varsin sida av en volt och rullade över dem i galopp, gick också väldigt bra. 
Jag är väldigt nöjd över det här passet, det var roligt, roliga övningar och Benton kändes väldigt fin. :) 
 
I morgon ska vi bada på idrotten, hela klassen tillsammans och det är ett riktigt ångestmoment för mig. Jag är verkligen inte bekväm i min kropp och gillar inte att "visa upp" den. Speciellt inte för hela klassen liksom. Så jag vet faktiskt inte om jag kommer gå på simningen i morrn, jag hoppas att jag klarar det, men känns ganska jobbigt. 

Vill köpa Painter

Jag blir så ledsen varje gång jag tänker på att Painter förmodligen aldrig kommer att bli min. Painter är verkligen som en drömhäst, han är extremt mysig och rolig att hålla på med och verkligen min typ av häst att rida. Han är liksom väldigt välriden och varken för pigg eller seg. 
 
Jag blir så avundsjuk varje gång jag ser honom med någon annan ryttare, alltså jag vill typ börja gråta ibland, typ när han verkar gilla någon annan eller går fint med någon och det kan låta hur töntigt som helst, men så är det. Jag vill liksom att han bara ska vara min, men han är ju inte det, kommer aldrig bli heller. 
 
Och jag får verkligen ångest när jag tänker på att han börjar bli gammal (17) och att han aldrig kommer bli min. Jag fasar verkligen för den dagen jag går in på facebook och det står att Painter ska tas bort eller nåt. Får ångest bara av tanken. 
Jag älskar min Paintergrabbus och vill inget hellre än att bara köpa honom nu nu nu. 
Finns det någon finare?
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se