Dreamy och Happy

Igår red jag och mamma ut på Dreamy och Happy, jag red Dreamy. Hon var jättepigg igår, när vi skulle trava så satte hon iväg i full galopp på en gång och bockade lite. Vi red en runda som man måste gå över en liten träbro, båda hästarna var jätteduktiga, Dreamy var lite osäker, men när Happy gick över så följde hon efter. Sist vi red den rundan så var Happy jätteduktig också, han gick bara över, medans man behövde hoppa av Dreamy och leda över henne. 
 
 
 
 
Idag red vi igen och då red jag Happy. Jag red med barbacka-gjorden. 
Happy var väldigt pigg och rolig idag, vi galopperade på en ganska lång sträcka och det tyckte hästarna var väldigt kul, speciellt Dreamy, Happy blev lite trött. 
Jag fick väldigt ont i ryggen, det får jag när jag står upp i lättsits ett tag, skulle behöva börja träna igen, så jag kan träna upp rygg och magmusklerna. Jag får nästan alltid ont i ryggen när jag rider, men främst när jag står i lättsits. 
Men annars var det en kul tur. 
 

Hoppningen

Jag fick Ask TJOHO!!!!
När jag kom dit så stod det att jag skulle ha Bon Ami, och då frågade jag varför jag inte fick Ask och då var det för att Bon Ami inte hade gått något, men då sa mamma att hon kunde rida Bon Ami istället och då fick jag rida Ask. 
 
Det gick lite sisådär idag. 
Vi började med att rida fram och det gick väldigt bra, vi hade hela ridhuset för oss själva så det var jättekul att galoppera, lät Ask galoppera på lite och det var jättekul och det verkade han också tycka. 
 
Själva hoppningen gick sådär, min sits kändes jättedålig över hinderna och sen när jag skulle rida förbi kompisarna som stod på andra sidan så ville Ask springa dit, lite kompissjuk. ;)
Så det gick inte så jättebra att hoppa, har i alla fall film och då ser man att min sits inte var den bästa, hade inget bra tramp i stigbyglarna över hindret och då åkte mina skänklar bak litegrann. 
 
 

Hoppning eller dressyr?

Jag har under alla år jag har ridit tyckt att hoppning har varit mycket roligare än dressyr, det  tycker jag väl fortfarande men jag tycker att dressyr är mer och mer roligt för varje gång jag rider. Förut tyckte jag inte att det var så kul, men nu när jag har lärt mig mer så blir det roligare. Dessutom är ju dressyren grunden i hoppningen. 
När det verkligen säger klick så är dressyr såå roligt. 
 
Idag ska jag i alla fall rida på ridskolan, hoppas hoppas hoppas att jag får Ask. Det är hoppning idag och jag skulle verkligen vilja hoppa Ask, han är så rolig att rida. Min moster, kusin och morfar ska kolla på, så jag ska be dom att filma. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se