Bildminne!

I början av 2013 så hade jag och min kompis Vilma en liten picknick med Teddy. Vi tog med lite saker att fika på, kakor, frysna hallon och jordgubbar och sen tog vi med lite hö till Teddy som han kunde stå och tugga på. Var riktigt mysigt, fast lite kallt, men det var det helt klart värt! 
Teddy fick smaka ett hallon. 
 

En liten lista

Senaste: 
 
Dryck: Vatten
Telefonsamtal: Mamma
Sms: Från morfar "Jättebra. Vi hörs senare. Kram"
Sång du lyssnade på: Life of the party-Shawn Mendes
Gången du grät: Kommer inte ihåg
 
 
Har du någonsin: 
 
Dejtat någon två gånger: nepp
Varit kär: Nej 
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: ja
Varit så trött att du somnade sittandes: vet inte
 
Dina 3 favoritfärger: 
 
1. Svart
2. Marinblå
3. Rosa 
 
I år har du: 
 
Lärt känna en ny vän: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Inte kärleksmässigt
Skrattat så du börjat gråta: Tror det
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej
 
 
Blandat: 
 
Hur många barn vill du ha? Inga vad jag jag känner just nu
Har du några husdjur? Ja, två styckna, en katt och en gerbil. 
Vill du ändra ditt namn? Skulle egentligen vilja heta nåt annat, men jag tror inte jag skulle vilja ändra mitt namn, för det känns som en del av min identitet. 
Vad gjorde du under din senaste födelsedag? Var i stallet med min kusin Emma när hon red, sen så käkade jag choklad för att underbara Vilma och Angelina hade varit och köpt choklad till mig. ♥
Vilken tid vaknade du idag? Typ 13.15.. Har sömnproblem och mina insomningstabletter var slut så kunde inte somna.
Vad gjorde du igår runt midnatt? Försökte sova.
Någonting som du längtar till? Tills jag, pappa och min bror ska till grönalund nångång nu i sommar förmodligen. 
Senaste gången du träffade din morfar? Idag
En sak du skulle vilja ändra i ditt liv? Att jag mådde bra
Vad lyssnar du på just nu? Lyssnar på musik
Har du någonsin pratat med någon vid namn Jens? Hahah that random fråga tho, men jag vet faktiskt inte
Vad gör dig irriterad just nu? Inget faktiskt
Stjärntecken? Oxe
Hårfärg? Brunt
Långt eller kort? Mellanlångt
Längd? Runt 170-173
Vad gillar du gällande dig själv? Mina ögon och mina läppar
Höger eller vänsterhänt? Högerhänt
 
 
Din första: 
Operation: Aldrig
Bästa vän: Vilma
Sporten du spelade: Friidrott, en dag innan jag började rida, gick bara på friidrott en dag. ;)
Husdjur: En kanin, Lakris hette han. 
 
Just nu: 
Äter du: Popcorn
Dricker du: vatten
Är du påväg att: fortsätta svara på frågor
Lyssnar du på: musik
Väntar du på: nothing
 
Din framtid: 
Vill du ha barn? Neej
Vill du gifta dig? 
Karriär i åtanke: Nåt med djur i alla fall
 
Har du någonsin: 
Tappat glasögon eller linser: ja
Krossat någons hjärta: nej
Blivit arresterad: nope
Gillat din killkompis (mer än som en vän): nej, har tyckt att han har varit snygg, men inte så att jag varit kär eller så
 
Tror du på: 
Dig själv: nej, önskar jag gjorde det
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: ja faktiskt
Himlen: nej
Tomten: såklart
Änglar: nej
Spöken/andar: japp
 
Svara ärligt:
Har du haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, har inte ens haft en, haha, I wish
Tror du att det är möjligt att vara trogen livet ut: Ja!
Vad kan du verkligen inte leva utan? Djur, min mobil, min dator, the walking dead, mina kompisar, min familj, snygga killar ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 4-Mina medryttarhästar jag haft

Teddy Lou eller Teddy som han kallas var väl egentligen min första medryttarhäst. Jag har egentligen inte sett honom, Dreamy eller Happy som mina medryttarhästar, men om jag tänker efter så har han ju varit det, då jag hjälpte till och red honom. 
Han är i alla fall en liten shettis född 1988, så han är 28 år nu. Men fortfarande väldigt pigg. Senast igår så följde min kusin med ut och red lite på honom. Han var riktigt pigg, galopperade och bockade till och med av henne, haha! Men det gick bra, Emma tyckte bara att det var kul och Teddy verkade riktigt nöjd att få ridas lite och så. Han verkade tycka att det var kul. 
 
Jag red i alla fall Teddy lite då och då när jag var yngre, red mest ut då han blev väldigt slö i paddocken. Teddy var i alla fall väldigt busig, som de flesta shettisar. ;) Han står för väldigt många av mina avramlingar, antingen bockade han typ av mig, eller körde ner med huvudet och åt gräs, varav jag gled över halsen.Körde honom även ibland, vilket han älskade! Det var riktigt riktigt kul! Och jag har haft jättekul med Teddy. 
En bild på mig och Teddy från 2007 ungefär. Shit 9 år sen! 
En bild från i år. Han har blivit något gråare. ;)
 
Sommaren 2010 blev jag medryttare på welshmountainstoet Rascals Ina. Hon föddes 1998 och är 18 år nu. När jag började rida Ina så red jag även lite på Teddy fortfarande, men red mest på Ina. Min kompis Vilma var medryttare på en annan häst därute, så vi red tillsammans och det första året så stod det en tjej där som vi brukade åka ut med väldigt ofta och rida med. Vi red flera dagar i veckan det första halvåret, det kändes som att Ina var min häst och jag hade så otroligt kul! Jag minns första gången jag red Ina, vi red ut och Ina var superpigg och bockade lite, jag tyckte bara att det var kul och vi passade bra tillsammans. 
 
Jag har supermånga minnen med Ina,( HÄR är ett inlägg om våran tid tillsammans). Ina är en av de hästar som har betytt allra mest för mig, hon är en otroligt speciell liten ponny, världens bästa. Hon står precis som Teddy för många av mina avramlingar, men hon gav mig en bra balans. ;) Det är mycket personlighet och egen vilja i den lilla ponnyn. 
Den 28 februari 2013 så flyttade hon till sitt nya hem (då hennes ägare växte ur henne), som hon står kvar på än idag, där har hon det jättebra, har barn som rider och sköter om henne. Sista gången jag träffade henne var den 24 februari 2013 och jag saknar henne otroligt mycket. Jag tror aldrig att jag kommer få träffa henne igen.. Men det betyder mycket att veta att hon har det bra. Vi fick ungefär 2 ½ år tillsammans, bästa åren i mitt liv! ♥  
Min bästa, bästa, fyfan vad jag saknar henne..
 
Efter Ina började jag rida Dreamy, eller Dream Woman Laday som hon heter, väldigt mycket. Hon är en varmblodig travare, 75% amerikanskt travare och 25% fransk travare, född 1998. Hon är också en häst som betyder otroligt otroligt mycket för mig, det är nåt speciellt med henne helt enkelt. Henne rider jag som ni vet fortfarande nån gång i veckan. 
 
I slutet av 2013 så blev jag medryttare på Thies. Var bara medryttare i nån månad, då min kompis som var medryttare på en annan häst därute fick en egen häst och slutade och då gjorde jag det också, då jag inte ville vara där själv och så. Hade heller inte riktigt lärt känna Thiesan då eller "fått känslor" för henne, alltså att hon börjat betyda nåt mer för mig, så var inte så jobbigt att sluta, lite tråkigt då jag ändå gillade henne för att hon var så snäll, men inget mer egentligen.
Första maj 2014, så blev jag medryttare på Thiesan igen och en annan kompis på en annan häst därute. Vi hade jättekul, men i början av 2015 så slutade Ida på Manessa, men jag fortsatte på Thiesan. 
Några månader senare så började jag tappa intresset för ridningen och det var helt pågrund utav mitt mående, så jag tog en paus på Thiesan i 1-2 månader. Men sen började jag rida henne igen och det gick både upp och ner.  Nu under 2016 har det verkligen gått framåt, det har gått framåt i ridningen, jag har lärt mig mer hur jag ska rida henne och jag har börjat gilla henne ännu mer och hon har blivit väldigt speciell för mig. Jag menar det är nu jag blir sådär varm i hjärtat när jag tittar på henne.
 
Happy är det senaste tillskottet kan man väl säga. Förut när jag och mamma red ut så red jag bara Dreamy och hon bara Happy, men nu gör vi så att vi varierar för varje gång. Red jag Happy sist och hon Dreamy, så byter vi hästar nästa gång och så, ni fattar. Happy är i alla fall född 1997 och är en nordsvensk/dölehäst korsning. Han är väldigt snäll och sällskaplig och väldigt rolig att rida bortsätt från gräsätandet. 
Jag har verkligen börjat gilla Happy, han är så mysig och charmig, älskar honom! 
 
Det var i alla fall alla medryttarhästar jag haft och har, Thiesan, Dreamy och Happy rider jag just nu. 
Alla de hästarna är så olika varandra, som natt och dag, olika personligheter och färger, mörkbrun, skimmel, fux med birdcatcher spots, isabell och gulbrun. Fina hästarna ♥
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se