Helt omotiverad

Det är så jag känner med ridningen. Det har jag gjort ett bra tag nu... Det känns liksom inte ens kul att åka till stallet, varje gång det är ridning känner jag bara att jag inte orkar. Varenda jävla gång. När det är ridning på skolan känner jag exakt samma, vill hellre ha vanliga lektioner liksom. Det känns otroligt jobbigt. 
 
Jag vill tycka att det är kul, jag vill känna mig motiverad och taggad på att åka till stallet. Men jag är inte det. Anledningen? Jag känner inte att jag utvecklas. Jag känner mig inte duktig och det känns som att jag aldrig kommer att bli duktig heller. Det känns som att jag aldrig lär mig något. Det är väldigt nedslående att, efter i princip varenda ridpass känna sig dålig, självförtroendet hamnar på botten varje gång. Jag vill vara bättre än vad jag är och det är så jävla frustrerande att känna att jag aldrig kommer att bli det. Jag känner liksom att jag inte får någon hjälp att utvecklas, inga bra tips eller något. 
 
Det blev så uppenbart för mig efter tävlingarna, hur "dålig" jag är. Det känns som att det saknas något i min grundridning. Jag har ridit i över 10 år, det känns som att jag borde kunna rida ett godkänt dressyrprogram, men nej. Det är verkligen något som fattas, timmar i sadeln kanske, kunskap, ridkänsla? Jag vet inte. Jag skulle behöva lite dressyrlektioner där det fokuseras på mig till 100%, där jag verkligen lär mig något. 
 
Det är inte kul att göra saker som man känner sig dålig på, så är det ju. Så det är inte konstigt att jag känner mig omotiverad, men det känns som att jag inte kan göra så mycket för att jag ska bli bättre, därför blir jag ännu mer omotiverad och känner just nu helt ärligt för att sluta rida. Vilket jag innerst inne inte alls vill... Jag älskar att vara i stallet och pyssla med hästarna, men just ridningen känns inte kul alls. 
Saknar att rida den här killen också, vilket jag aldrig får göra nu för tiden. Världens finaste Painter.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se