Mr P

Idag var det lite bommar och jag hade Painter. :) 
Vi hade först 3 travbommar i mitten över medellinjen och så två bommar på långsidan, med kanske 3-4 galoppsprång i mellan. Han var jättefin, jag har aldrig varken hoppat eller haft bommar på honom förrut, men han brukar vara tittig av sig vid hoppning/bommar, men han tittade ingenting idag. :) 
 
Sedan hade vi ett kryss på medellinjen och en travbom innan och så skulle de byta galopp över hindret, även det gjorde han jättebra, tittade ingenting. 
Jag tyckte att det var lite klurigt, för man måste ändå tänka på rätt mycket och förbereda hästen i tid för vilken galopp man ska landa i och så, men han var så duktig så. 
 
Painter var så fin och härlig idag (som vanligt typ haha), älskade hästen, han är så jäkla mysig alltså! ♥
En bild för några veckor sen, när jag hyrde honom. 
 
 

Nesspess

Idag red jag Nessan, red lite lugnt markarbete med upphöjda travbommar. Det kändes sådär idag faktiskt, kändes inte som att jag riktigt kom åt henne. Över bommarna gick det bra, hon lyfta fint på fötterna, men annars kändes det sådär som sagt. 
 
Just nu är det bara jag som rider henne, så det blir att hon bara går ungefär 1 gång i veckan, så därför kommer jag behöva ta det lite lugnare nu. Får se om jag kanske kan rida fler dagar, är lite sugen på det. :)
Nessan tyckte att det var väldigt kul att se sig själv i framkamran haha! 
 
Myyyshäst♥

Sjuk och Manessa

Alltså jag har mått illa hela veckan, började i söndags så jag trodde att jag var magsjuk eller nåt, men nej, har bara mått illa och haft ont i huvudet. Hela veckan. 
 
I onsdags var det lite bättre i alla fall så då var jag i skolan och sen red jag Nessan. Men igår så vaknade jag och mådde illa, men jag gick till skolan ändå ifall det skulle bli bättre, vilket det inte blev, så jag gick hem och sen blev det ingen ridning heller. Vilket är tråkigt då jag har Painter.. 
 
Ridpasset på Nessan då. Hon var väldigt pigg då hon inte gått på 2 veckor (förutom en skrittur), red i alla fall i hästarnas sommarhage då underlaget var bra där. På ridbanan var det isigt och på andra ställen var det också rätt isigt. Så drygt, men nu verkar det som att isen håller på att smälta i alla fall. 
 
Hon var som sagt pigg, ville bara springa i början och lyssnade inte, så jag lät henne få ta en liten galopp nästan precis som vi kommit fram till hagen och efter det blev det lite bättre. Hon var fortfarande väldigt pigg, men lyssnade lite bättre. Red skänkelvikningar och mycket övergångar. Hon svarade väldigt bra på framåtdrivande hjälper, men det var lite mer motvilligt när jag ville att hon skulle stanna eller sakta av, haha. ;) 
Jag är ändå nöjd med henne, hon var rätt fin i slutet. :) 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se