Thiesan och första ridningen på skolan

Nu sitter jag har på bussen igen och istället för att lyssna på creepypodden-som igår, lyssnar jag på spöktimmen. Bästa podcasten, som äntligen är tillbaka med nya avsnitt. Gillar ni poddar om det övernaturliga, mystiska saker och andra obehagliga saker, som kidnappningar, mord och sånt-så lyssna!. Tjejerna samtalar på ett sätt som gör att man känner sig väldigt delaktig som lyssnare. Riktigt bra!
 
På tal om creepypodden, gårdagens avsnitt, alltså avsnitt 70, var extremt bra. Tror nog att det är deras bästa avsnitt någonsin, sista historien var riktigt bra. Lyssnade klart på den i morse, och kände mig extremt iaktagen i mörkret hemma, så fick lov att pausa och lyssna vidare på bussen, haha. Det är enda historien som jag känt obehag av, andra historier kan jag liksom lika i sängen i mörkret och lyssna på. Lyssna på den avsnittet! 
 
 
Igår blev det ett dressyrpass på Thiesan, red bara i 30 min, då vi kom ut lite sent. 
Och det gick sådär att rida, hon var väldigt tittig, vattenpölarna var läskiga. ;) Så hon var rätt spänd, ville skjuta in bogen och kändes lite tung i handen. 
Men gick lite bättre efter ett tag, så då tog jag ett litet skutt. Första gången vägrade hon, men det var för att jag inte höll om med benen, men andra gången gick det jättebra. :) 
 
Idag var då första skolridningen. Började med att gå igenom en del saker, vilket tog ett tag och därför hann vi bara rida 15 minuter var. Red alltså i 2 grupper. Jag fick en häst som heter Rizzo K, ett sto e. Robin Z. Vi skrittade mest, travade nåt varv i båda varven. Och hon var lite seg och jag hann inte riktigt få igång henne innan det var dags att sitta av, så jag hann inte rida in mig på henne eller så. Så jag hoppas jag får henne nästa gång också, då vi förmodligen kommer ha lite mer tid på oss. 
Glömde ta bild på henne, så lånar den här bilden från Jällas instagram, @jallagymnasiet_hastKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se