Sjuk

Usch alltså, har känt mig yr och illamående enda sen i måndags. 
Började känna av det när jag var hos Thiesan i måndags, red förövrigt ut då med mamma och Bellinda, och hon var väldigt pigg och stark, för jag tror hon hade vilat ett par dagar. Så hon var riktigt på och lite jobbig. ;)
Hon blir väldigt stark vid uteritter, så jag är lite sugen på att testa kimblewick bett på uteritter och se om det skulle hjälpa lite. 
Söööt
Var i alla fall hemma från skolan tis-tors, vilket innebar att jag missade första stalltiden i skolan i tisdags och sen missade jag ridningen i torsdags på ridskolan. Så himla drygt. Jag mådde verkligen inte bra, kände mig helt slut i kroppen, som att jag hade tränat ett hårt träningspass, trots att jag nästan bara låg i sängen. Dessutom gick jag ner 4 kg, då jag knappt åt eller drack något, för jag hade verkligen ingen aptit, men de kilorna har jag gått upp nu igen hehe. ;) 
 
I fredags gick jag till skolan igen, för då kände jag mig lite bättre, förutom att jag blev sjukt åksjuk på bussen, vilket jag aldrig blir annars, så helt frisk var jag nog inte. Och nu i helgen har jag också känt mig yr och så.. Men jag hoppas jag mår bättre i morgon, för jag vill inte missa skolan, eftersom jag har redan hamnat lite efter den här veckan. 
Saknar det här lilla hjärtat också...Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se