Finaaaaaa Painter-plutt

Igår red jag Painter igen, när jag kom till stallet så hade han fått ett litet sår på ena benet, så jag tvättade rent det och det var bara ett ytligt sår som tur var. 
 
Så sen red jag och det blev dressyr idag med, eftersom han inte har nya skor, och kommer inte få det förrens nästa vecka tyvärr. 
Men han var i alla fall väldigt fin. Mycket skritt i början, med halter och så, sen massa öppnor och slutor, även lite skänkelvikningar. Han var väldigt fin!
När jag började trava så blev det mycket övergångar för att aktivera bakbenen. Sen blev det galopparbete med mycket volter. Han kändes jättefin under hela ridpasset! Fina Painterlino ♥
Knashäst ♥
 
När jag kom till stallet idag så skulle hästarna precis komma in och när Painter kom in så hörde man att en sko satt lös och sen när jag tittade så var den andra halvan på höger bak lös, så vi tog bort den och då såg jag att han hade fått ett sår längs upp på vänster framben, förmodligen hade väl någon häst bitit honom, men han ömmade ingenting i alla fall. 
 
När jag red så jobbade jag ungefär som igår och han var väldigt fin, gjorde slutorna väldigt fint. 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se