Fågel på besök

Vid tolvslaget gick jag upp på övervåningen, öppnade fönstret och filmade/kollade på lite raketer. 
Jag satt typ i fönstret och medan jag filmade såg jag nåt grått som närmade sig mig och jag trodde att det var typ ett löv, men sen insåg jag att det var en liten fågel. Den trippade in lite försiktigt typ 20 cm ifrån mig. 
 
Så den flög i alla fall in i vardagsrummet. Det bevisar ju bara hur rädd den var för smällarna. Den går liksom hellre in precis bredvid mig, än är kvar ute. Försökte få den att flyga ut igen genom att öppna dem två andra fönsterna på övervåningen, men det ville inte flyga ut, för det smällde ju fortfarande. 
Så tillslut stängde jag fönsterna så att det skulle låta mindre för den, eftersom den nog ändå inte skulle vilja flyga ut sålänge det smällde sådär mycket. 
 
Typ runt 1 kom pappa och de andra tillbaka och det smällde inte lika mycket så då kunde vi få fågeln att flyga ut. Så det var skönt att allt gick bra och att den tillslut flög ut. Men jag tycker så synd om alla djuren på nyår, det är liksom inte bara våra tamdjur som blir rädda, utan alla vilddjur... 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se