2 dressyrpass och en uteritt

3/1 tisdag: Igår red jag ett till dressyrpass på Painter och det gick mycket bättre än i måndags. 
Red mycket övergångar och mycket halter. Gjorde så att jag travade några steg, sen saktade jag av till skritt och skrittade nåt steg, sen travade jag några steg till os.v. Jobbade lite tempoväxlingar efter det och han var väldigt fin. 
 
I måndags var han ganska spänd, nu kändes han mer avslappnad. Är så nöjd med honom!
Outfit:
Träns: Hööks
Pannband: Futura
Schabrak: Lamicell
Lindor: BR
Boots: BR
 
Idag red jag både Nessan och Painter, åkte först till Nessan och då tog jag en liten uteritt barbacka. 
Red först in i skogen, där jag tänkte rida en runda och då tänkte jag rida den från andra hållet och tror ni inte att jag rider fel, jorååå. Så jag vände och försökte följa fotspåren tillbaka. 
När jag kom ut ur skogen så tog jag en galopp på en äng och sen red jag vidare och runt hörnet kom det nån snöskott-maskin och Nessan blev jätterädd och gjorde en helomvändning och galoppade därifrån, jag var ganska nära på att ramla av, men jag satt kvar. :) Men jag red förbi sen i alla fall och efter det tog jag en galopp genom hästarnas sommarhage. 
Det var en mysig ridtur, men däremot blev jag väldigt blöt när vi red i skogen för det ramlade ner massa snö. :/
 
Hade gopron med, men jag glömde justera den neråt, så den filmade upp i himlen, tyvärr. :( 
Sen var det bara att åka vidare till Painter, först bytte jag dock ridbyxor. ;) Han hade inte fått nån ny sko, men på höger bak så hade skon gått av och halva hade ramlat av, så han hade bara en halv sko kvar. Alltså, hur lyckas han? Haha. 
 
Men jag sa till en ridlärare så tittade hon på det, och hon sa att jag kunde rida i ridhuset eftersom skon som var kvar inte satt snett eller nåt. 
 
Så det blev lite dressyr idag igen och idag var han ännu finare! Jag skrittade väldigt länge, men mycket halter, lite öppna och sluta, även skänkelvikningar och han var superfin! 
Sen körde jag lite trav och som jag gjorde igår, så travade jag några steg, skritt några steg, sen trav os.v. Sen gjorde jag skolorna i trav och skänkelvikningar. Sen körde jag galopp med mycket volter. 
 
Han var så himla fin idag, mjuk och lyhörd. Galoppfattningarna var superfina. Är riktigt riktigt nöjd med honom idag, finaste Painter-killen! ♥ 
Får se hur det blir imorrn, egentligen ska man rida ut minst 3 gånger, men får han inga nya bakskor så kan jag ju inte rida ut, eftersom han då inte har några broddar och det är ju lite tråkigt. Hade egentligen från början tänkt rida i ridhus och rida ut varannan gång, men nu får vi se hur det blir. Vore ju kul för honom att få ridas ut lite, vore även kul att se hur han är på uteritter, så jag hoppas att han hinner få nya skor innan hyrningen är slut. 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se