Nu är hon hemma!

Idag åkte vi och hämtade hem Thiesan från Ultuna. 
 
När vi gick ut och skulle lasta så blev hon väldigt stark, drog runt och lyssnade inte. Vilket är förståeligt eftersom det var första gången hon var ute på 6 veckor. Men hon fick i alla fall lite lugnande och fick gå in och stå i boxen ett tag. 
 
Sen gick vi ut och försökte igen, då var hon fortfarande lite stressad, ville inte gå upp i transporten. Men jag försökte vara väldigt lugn och så ställde vi oss och bara stod still en stund framför luckan. Och då började hon slappna av och så fick hon lukta lite på luckan, och sen försökte jag göra så hon tog ett steg framåt, men hon var som fastfrysen i marken ett tag, men efter en stund tog hon ett steg fram och sen gick hon in helt. 
 
Det tog kanske en 30-40 minuter att lasta henne, eftersom att hon först bara gick över en typ, och sen så ville hon inte in i transporten och sen efter ett tag så drog jag medvetet ut på det, så hon verkligen fick vänja sig vid transporten och lukta på den och så. Tog det i hennes takt och så och tillslut gick det ju bra. :) Resan hem gick också bra, hon stod lugnt och så. 
 
När vi kom hem så tog vi först in Katla och Aragon från hagen, hennes bästisar, som skulle hålla henne sällskap i stallet och sen lastade vi av henne och hon blev så himla glad att se kompisarna! 
Och det är så skönt att hon äntligen är hemma!♥ 
 


Josäfin Andersson    •  

åh, skönt att ha henne hemma igen!

Svar: Ja, det är riktigt skönt! :)
freiavahlsten.webblogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se