Presentation-Happy

Happy
Född 1997
Okänd härstammning
 
Happy är en charmig gulbrun herre, han är jättesnäll att hålla på med, står som ett ljus och tycker att det är jätteskönt. Supermysig att hålla på med och väldigt sällskaplig. Han vill att alla ska hålla på med honom, till exempel om jag och mamma håller på med Dreamy så börjar han sparka på boxdörren och om vi ändå inte kommer så brukar han ställa sig i ett hörn och sura hahha. 
 
Det som är väldigt jobbigt med Happy är att han inte vill vara utan Dreamy i stallet, det finns en liten shettis där, men honom bryr sig inte Happy om. Så fort Dreamy går ut ur stallet så börjar hon sparka på boxdörren och blir väldigt hetsig/stressad. Sen är han också ganska ouppfostrad, ibland när man ska gå ut ur boxen så kan han tränga sig förbi och smita ut för att äta gräs. 
 
I ridningen så har Happy blivit jättepigg, förut var han döseg, men nu när han fått bättre konditon så är han somsagt pigg. Fast han är bara pigg på uteritter, i paddocken så får han tuggummi under hovarna.. 
Fast han har faktiskt varit väldigt duktig, bland annat har han ridits akademiskt ridning, stått på ett ridläger och kunde båda skolorna, skänkelvikningar och såntdär och gillade även att hoppa. Blev riktigt förvånad när jag hörde det, i paddocken  när jag försökt hoppa med honom så stannar han precis innan det lilla 20-centimeter hindret och kliver över. 
Men jag har dock hoppat med honom, ute över en stock, det verkade han tycka vara kul, fast lite jobbigt också, så han skulle inte orka hoppa det flera gånger. xD
 
Han kan vara riktigt fin somsagt i dressyren, gäller bara att få fram honom, vilket inte är så enkelt i paddocken, men vi rider bara ut på honom också. Då är han somsagt pigg och riktigt rolig, han är riktigt snabb också, det kan man inte tro, men han blir som värsta galopphästen ibland hahha. 
Happy rids precis som Dreamy bara på bettlöst, på hackamore just nu. 
 
Happy är i alla fall en väldigt mysig häst, lite jobbig ibland, men jag gillar honom supermycket ändå. ♥ 
När man rider Happy så får man inte vara osäker, för då tar han tillfället i akt och bestämmer. xD
 
 











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se