Oj oj länge sedan IGEN

Nu sitter jag i skolan, vi har håltimme till 14.10 tror jag. Och jag såg nu att det var en vecka sedan jag bloggade, haha alltså, jag är inte bra på att uppdatera. 
 
Men det som har hänt sen sist, är ridlektionen i torsdags, vi hade hoppning och jag fick Minta. Jag blev väl inte sådär jätteglad för sist jag hoppade henne gick det superdåligt, hon sprang nästan bara förbi eller vägrade. Hade hellre haft Kakan, då jag hört att han är rolig att hoppa, men han var halt..
 
Men när vi red så gick det riktigt bra med Minta. Vi småhoppade bara, två block med 3 språng i mellan. Det gick riktigt bra, jag red bra och Minta var lyhörd. 
Fick in 3 språng varje gång förutom en gång då jag inte red ordentligt. Vilket kändes bra då Minta var minst där (hon är väl runt 155 cm) och en storhäst på 170 oftast tog 4, haha. ;) 
I alla fall så fick jag en jättebra känsla och det var jättekul. :D 
Fick förresten hem mitt nya träns i torsdag, ett till high jump, fast i storlek full, köpte begagnat och fick ett blingpannband och 2 extra nosplattor med för 2500 kr. Kvaliten kändes mycket bättre på detta än på mitt andra, antar att detta är nya lädret och mitt andra är gamla, superstor skillnad i alla fall. 
Anledningen till att jag köpte full är för att jag tror att det kommer passa Thiesan lite bättre än det i cob och för att jag vill kunna använda på ridskolehästarna. :) Onödigt kanske, men tycker det är kul att ha egna grejer, och vad ska jag annars göra för pengarna jag jobbade ihop i somras liksom. :)
 
I helgen blev jag sjuk, förskyld. Så fick lov att vara hemma från skolan måndag och igår. Men åkte dock till Thiesan ändå i måndags. Blev en uteritt eftersom att det inte är lika anträngande som ett dressyrpass och dessutom gäller det att passa på innan det blir för mörkt. 
Thiesan var i alla fall väldigt pigg, första traven var hon dock lugn, även fast det var på en stubbåker, men sen blev hon lite springig och på. 
Första natten inne, vilket är mysigt. Dock ser det så tomt ut i stallet med bara 4 hästar. Nessan flyttade ju i somras, Snärten med och Katla dog för några veckor sedan. :( Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se