Länge sedan

 Hallå, det var länge sedan! Inte bloggat något på hela maj ju! Har försökt några gånger, men jag kanske skriver någon mening och sen sitter jag bara och stirrar på tangenterna, har känt mig helt omotiverad till att blogga, eller ja, skriva om ridpassen, haha är ju typ det enda jag skriver om. Är ju i för sig därför jag har en blogg, för att kunna kolla tillbaka till ridpass och för att kunna lägga upp bilder. 
 
Har inte hänt så mycket sen sist, lite ridpass på Nessan, Thiesan, Leo och Painter. Sen har Nessan också flyttat, till ett bete över sommaren. Är så glad att jag fortfarande får hålla på och rida henne ändå. ♥ Planen var ju som jag sagt några gånger att jag bara skulle rida Nessan tills Thiesan blev ridbar igen, men nu har jag fastnat så mycket för Nessan att jag inte kan sluta med henne, så kommer rida båda. :D Finaste hästisarna. ♥
 
I onsdags red jag Nessan, red ett dressyrpass för första gången på ett tag. Hon kändes ganska spänd, springig och lite stel, så jag red en massa cerpentiner, volter, skolor och skänkelvikningar för att få henne mjukare och mer avslappnad. I slutet så började hon slappna av mer och blev väldigt fin. 
 
Igår red jag Painter, ett dressyrpass. Det kändes faktiskt inte så bra, först kändes han lite lat, sen kändes han springig. Jag var dessutom väldigt trött, så jag red väl inte så bra heller. Vi gjorde lite skänkelvikningar i skritt och trav och just skänkelvikningarna gick riktigt bra, där var Painter riktigt fin. 
Sedan gjorde vi enkla byten, och det gick väl sådär, han kändes lite springig då. 
Så jag fick ingen jättebra känsla igår, förutom vid skänkelvikningarna då, där han var så fin. :) 
 
Två mobilbilder från förra ridpasset på honom, kommer lägga upp kamerabilder från det ridpasset snart. 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se