Painter

Idag var första dagen på hyrperioden med Painter. 
Det började med att när jag skulle kratsa hovarna så satt ena skon på bakhoven helt knasigt. Den hade typ lossnat på ena sidan och sen tryckts ihop. Så jag sa till en av ridlärarna som tog bort skon, så jag kunde ändå rida sen. 
 
Hoppas att han får en ny sko snart, för annars kommer jag nog inte kunna rida ut någonting.. 
 
I alla fall så gick ridpasset sådär, han kändes lite tittig och lite spänd. Red lite skänkelvikningar, volter, bågar osv, men nu i efterhand så tycker jag att jag borde gjort mer övergångar och tempoväxlingar, då hade det kanske gått bättre. 
I slutet av passet kom det in fler i ridhuset (i början var det bara några få) och då blev jag lite okoncentrerad. Det blev mycket att tänka på, man ska försöka att inte vara ivägen för någon, hålla till höger när man möts (vilket är svårt för mig som suger på höger och vänster och verkligen måste tänka efter för att komma på vilket varv jag är i) och sen måste man hålla koll på sin häst och så. 
Haha, Painter goes giraff. 
 
 
 
 


Ellen - tävlingsryttare    •  

Den hästen *hjärtögon*. Så fin!

Svar: Visst är han! :D
freiavahlsten.webblogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se