Någon som gillar snö?

I söndags red jag och mamma ut på Happy och Dreamy. Det var så kul, är så himla mysigt att rida i snö och hästarna tycker att det är kul. Happy var riktigt pigg som vanligt (för några år sen trodde jag aldrig att jag skulle skriva den meningen, då var han seg som tuggummi jämt, men nu är han så pigg och rolig så!). Är förövrigt så skönt att de har snösulor.
Men nu hoppas jag att det fryser på lite igen, det börjar bli slask.. Jag vill att snön ska stanna ett tag, är så roligt att galoppa i snön och så vill jag ha en liten fotografering i snön också! Sen är det ju något finare med snö än slask, haha!
 
Synd att han var så blöt och smutsig, annars hade jag tänkt ha en liten fotografering med honom och Dreamy som jag hade i höstas, hade nog blivit fint när det snöade. 
Jaja de här bilderna när han rullar var ändå rätt charmiga. Min fina kille ♥
 


Emmy    •  

Hej!
Jag sökte efter en häst jag haft förr, Happy, och hittade din blogg!
Jag är nästan säker på att det är samma Happy som jag hade som du skriver om i din blogg!
Var bor ni nånstans? Han såldes till Enköping och sen hörde jag inget mer. Jättekul att se honom nu efter så lång tid! 😍

Svar: Hej! Då är det nog han, för vi bor i Enköping! :D Vad roligt, när hade du honom och hur länge? :)
freiavahlsten.webblogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se