1 dressyrpass, 2 hoppass

Nu var det ett tag sen jag bloggade och jag har några ridpass på lager som jag "måste" skriva om, alltså för min egen del, så jag kan läsa tillbaka hur det gick och så. 
 
15/12 torsdag: I torsdags var det en vanlig dressyrlektion och jag hade Bonney igen. Vi gjorde en liten övning, där vi gjorde en stor volt vid C och A och sen på ena långsidan gjorde vi lite skänkelvikningar och på andra långsidan lite bågar. Det gick väldigt bra, hon flyttade väldigt fint i skänkelvikningarna. 
Hon gick rätt fint i skritten och i slutet blev hon väldigt mjuk och fin i traven också. Så jag är nöjd med henne. 
 
Fredag 16/12: Det var happy hour, hoppning och jag fick Karuso. Vi red fram rätt fort och började hoppa nästan på en gång, först hoppade vi ett litet block några gånger, först en gång i trav och sen i galopp. Sen började vi hoppa 5-och-en-halvan ett par gånger, som man kom i trav på in på ett kryss och sen ett språng till ett stigsprång. Det kändes rätt bra. Karuso blev väldigt pigg, han gillar att hoppa dendär. Jag kommer inte riktigt ihåg sen om vi hoppade 5-och-en-halvan igen i galopp eller om vi bara hoppade stigsprånget. 
Sen bytte vi varv och hoppade i andra varvet och då hoppade vi bara ett enkelt räcke. 
Det kändes inte bra alls, han vägrade första gången och sen så satte jag mig typ ner innan han ens landat i sprången tydligen, och då kände jag mig väldigt dålig. 
Jag hakade verkligen upp mig på det och tyckte att hela ridpasset gick dåligt och så. 
Men nu i efterhand kändes det ändå helt ok under ridpasset och det var kul att vi fick hoppa rätt mycket. 
17/12 lördag: Åkte ut till Manessa och hoppade litegrann, bara ett enkelhinder så jag skulle kunna tänka på min sits och det kändes faktiskt väldigt bra. Och Nessan tyckte det var väldigt kul, hon är riktigt rolig att hoppa, hon blir extremt pigg och glad, så det är jättekul. Men det gick i alla fall jättebra, vilket var skönt då eftersom jag fortfarande var typ ledsen över hoppningen i fredags. 
I torsdags fick jag hem mitt nya träns som jag beställde på blackfriday-rean på horze, när det var 25% rabatt på det, fick det var 1000 kr istället för 1449 kr. Hon var fin i det och verkade gilla det. 
Idag ska jag ut till henne igen och då tänkte jag rida ut, och då tar jag lite bättre bilder på tränset. :) 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se